Frans buffet

Carpaccio van rauwe Schotse zalm, gemarineerd met citroen, korianderzaad, venkelzaad, knoflook en zeezout. Kappertjes-limoendressing.

Lamsham, mousse van gedroogde tomaat en groene asperges.

Combinatie van geroosterde ossenhaas, eendeleverkrullen  en gemarineerde paddestoelen.

Warm:         Daube Provençale (rundvlees gesauteerd met groenten, kruiden en rode wijn).

Salade van Roseval aardappeltjes, kappertjes, radijs, augurk en rode ui.

Groene salade van rucola,  frisée, Romeinse sla, ei, gruyère, walnoten en croûtons. Dragondressing.

Salade van roergebakken stukjes kip met gegrilde paprika, artisjokken, peultjes en haricots verts.

Tarte à l’oignon

Ciabattabrood, Italiaans kruidenbrood,rozemarijnbrood  met kruidenboter,boter en tapenade.

De prijs voor dit Franse buffet bedraagt: € 27,50 p.p. bij 35 personen.

Dessert à € 3,50 (extra)

Tarte au chocolat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *