Italiaans buffet

   

Carpaccio van Ossehaas
   
Caprese.
Mozzarella,tomaat,basilicum en pesto.
   
 warm:                               Canneloni ripiene di  ricotta,spinaci e gorgonzola
(Canneloni gevuld met spinazie,ricotta,gorgonzola en tomatensaus).
                           
Involtini di Melanzane
(auberginerolletjes met vulling van rucola,pesto en mozzarella.)
  

warm:                      Gamberoni in Camicia (garnalen in een deegjasje)

      
Pizzette casalinghe
(kleine pizzaatjes met cherrytomaatjes,kappertjes en mozzarella)

    Peperoni arrostiti.
    (Schaal met gegrillde paprika,aubergines en uitjes.
    olijfolie,peterselie en knoflook.)
   
    Pastasalade met pesto, zachte geitenkaas en shitaké padddestoelen.
   
    Insalata di tonno alla paesana.
    (Romeinse sla met olijven,tonijn,sjalot
    ansjovis en croûtons.

warm:                                                Funghi ripiene

(gevulde paddestoelen met gedroogde tomaat,peterselie,parmezaanse kaas.)


Ciabattabrood,Italiaans kruidenbrood,rozemarijnbrood,tapenade,kruidenboter
en boter.

De prijs voor dit Italiaanse buffet bedraagt: € 26,- p.p. bij 35 personen.

Dessert à € 3,50 (extra).

Torta di Nonna

(Grootmoederstaart;taart met vulling van citroen,amandelen en pijnboompitten)

terug naar Frans buffet.

terug naar High tea



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *