Header image
Arend Traiteur
Catering- en partyservice
home
Over ons
Produkten
Contact
Locaties


Frans buffet 2.


U kunt vier keuzen maken uit de onderstaande koude en/of warme gerechten.

koude gerechten:

- Bloem van zalm,pesto en toastibrood in artisjokkenbladeren.
- Warme of koude beenham in de klem.(min. 60 personen.)
- Serranoham met geroosterde aubergines, tomaat en zonnebloempitten.
- Terrine van drie soorten vis(zalm,snoek en forel).
- Gravalax(gemarineerde,in dille ingelegde zalm).
- Kalfsrollade met zachte saus van basilicum.
-Carpaccio van ossehaas met walnotendressing en parmezaanse kaasschilfers.
warme gerechten:
- Quiche met gorgonzola,walnoten en geconfijte sjalotjes.
- Quiche `royale' met zalm,zure room en dille.
-Gesauteerdepaddestoelen zoals;oesterzwammen,cÍpes, morilles,shi-takť en grotchampignons in saus, gepresenteerd in briseertaartje.
- Toscaanse quiches met paprika,tomaat, mozzerella en basilicum.
- Kleine calzone met vulling van 3 italiaanse kazen.
- Spinazielasagna met tomaat,aubergines en paddestoelen.
- Fricassee van rundvlees met rode wijnsaus.
- Zeewolf met groentenjuliennes en limoensaus.
  U kunt drie keuzen maken uit onderstaande salades:

- Salade van artisjokken en sinaasappel.
- Mango-kaassalade.
- Rundvleesappelsalade met stiltondressing.
- Avocado garnalensalade.
- Kip-fruitsalade met paranoten.
- Salade van gerookte vis.
- Italiaanse salade van fruits de mer.

Wij voorzien dit buffet van ciabatta brood,maisbrood met pepertjes,boter
en kruidenboter.
borrelgarnituur
Tapas
High tea
Frans buffet 1
Frans buffet 2
Italiaans buffet
Salade buffet