Hapjes

Aperitief- of borrelgarnituur

koude hapjes:

bloem van lamsham met tabouleh.
taartje van tomatencasino,gerookte zalm en pesto.
Gandaham met eiertruffelsalade in de vorm van een bloem.
avocadomousse met gerookte kip.
bloem van salami met mozzarella en pesto.
zalmsandwich met mierikswortel en tuinkers.
mini-broodjes met filé americain
wafeltjes met een crème van gorgonzola.
crostini met een roosje van gerookte zalm.
mousse van gerookte kip met pistachenoten.
tompouce van ham.
combinatie van gerookte schotse zalm en tonijnmousse.
komkommerbakje met crabsalade.
spiesje van mozzarellabolletje met kersentomaatje basilicum en pesto.
italiaans kruidenbroodje met pastrami.
italiaans kruidenbroodje met tonijnsalade.
taartje van gerookte makreelmousse met komkommertartaar.
mousse van gedroogde tomaten met tapenade.
seranoham met eendelevermousse en bruscettakruiden.
gerookte zalm met crème fraiche en kruiden gevuld.
minipaprikaatje met couscousvulling.
sushi(japanse delicatesse van nori, krab en rijst).
tompouce van ‘Serrano’ham met meloen.
deegbakje met hollandse garnalen en cocktailsaus.
verse vijg met rauwe ham.

warme hapjes:

mini-saucijzebroodje.
briquedeeg met kruidenpesto,rucola en zachte schapenkaas.
fillodeeg met vulling van brie,gruyère en bosui.
gemarineerdechampignons met gegratineerde kruidenkaasvulling
klein worstebroodje met turkse worst en zaanse mosterd.
mini-quiche met gorgonzola en pijnboompitjes.
mini-quiche met “lorraine”-vulling.
mini-quiche met gerookte zalm,zure room en bieslook.
mini-croissantje met italiaanse worst en gruyère.
mini-croissantje met bosui en kaas.
Krokante Gandaham met mozzarella en salie.
fatayer(Libanees hapje van een soort pizzadeeg met pompoen, fêtakaas,
pijnboompitten en oregano)
spiesje met scampi,olijf,artisjok en rode ui.
Dim sum garnituur(gestoomd en/of gefrituurd).
Wonton met scampivulling.
Empanadillo met oosterse vulling(rivierkreeftjes,gember,kip en gegrilde courgette)
spiesje met gegrillde kip,bacon en bosui.
buideltje van Gandaham met basmatirijstvulling aangemaakt.


Het aperitiefgarnituur is een samenstelling van 5 hapjes per persoon.
Het garnituur wordt op schaal geserveerd en in “flightcases”verpakt.
De minimum afname bedraagt 200 hapjes.De prijs bedraagt  € 1,50 per hapje.