Tapas

Tapas borrelgarnituur.

Tortilla met Seranoham en aïolisaus.

Bladerdeeg met vulling van rivierkreeftjes,kip,gegrilde courgette en verse gember.

Lamsspiesje met rode ui, knoflook en verse mint.

Minipaprikaatje met vulling van couscous,merguez,kummel en koriander.

“Wrap” van kalfslende,pancetta,bosui,gegrilde paprika en brebioukaas.

Mini-calzone(mini-pizzaatje)met mozzarella,kappertjes,rucola, ansjovis en peperolie.

Tapasbuffet.

Pimientos rellenos.
(gevulde geroosterde kleine paprikaatjes met olijven-gehaktvulling)
Gegrilde rolletjes van aubergine met rucola en mozzarella.
Bocadillas de salmòn.
(mini-briochebroodjes met gerookte zalm en crème fraiche kruidensaus)
Gambas a la plancha
Olivas.
Fritos de dátiles y chorizo.
(gevulde dadels met chorizo).
Brocheta de rape
(brochette met zeeduivel,paprika en bacon van de grill.)
Espárragos con salmòn.
(groene asperges met gerookte zalm).
Lamsgehaktballetjes met koriander,knoflook,munt en peterselie.
Bij dit buffet worden ciabattabroden,tapenade,kruidenboter en
boter geserveerd.De gerechten worden op spaans aardewerk gepresenteerd.